Și-a mărit buzele Gina Pistol sau nu, în timpul sarcinii: „Vedem lucrurile diferit”

 

După ce a fost luată la rost că și-ar fi mărit buzele, în timpul sarcinii, Gina Pistol a dezvăluit dacă a suferit, într-adevăr, o intervenție estetică recent! Prezentatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite” le-a dat replica haterilor într-un mare stil!

Gina Pistol trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Prezentatoarea emisiunii culinare de pe Antena 1 urmează să devină mămică pentru prima dată, iar în doar câteva săptămâni își va putea ține micuța în brațe.

Și chiar dacă este exaltată de gândul că viața i se va schimba radical, câteodată fericirea îi este umbrită de comentariile negative pe care le primește din partea câtorva urmăritori. Așa cum -a întâmplat și de această dată.

Gina Pistol a fost pusă la zid de o persoană care o urmărește pe social media, acuzând-o că și-a mărit buzele în timpul sarcinii. Dornică să pună capăt speculațiilor, prezentatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite” a dezvăluit că nu a apelat la nicio intervenție estetică. Ba mai mult de atât, blondina a mărturisit că nu și-a mai pus acid hialuronic în buze de ani buni.

„O să clarific aici totul, că nu am timp să răspund la toate mesajele de pe Instagram. Unu a mână, eu de când m-am operat, acum câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și ca să scot soluția injectată, iar de atunci nu mi-am mai injectat absolut nimic în buză. Doi la mână, cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Și nu cred că există doctor estetician care să facă asta. Și trei la mână, buzele sunt umflate pentru că…sarcina!”, a spus, zâmbitoare, Gina Pistol, pe Instagram.

Un alt individ s-a arătat nemulțumit de faptul că odată cu sarcina, aspectul ei fizic a avut de suferit, comentariu pe care Gina Pistol l-a taxat imediat.

„Gina dragă, cred că picioarele tale au devenit foarte nașpa în ultima perioadă. Trec anii și se duce și frumusețea”, a scris bărbatul la una din pozele Ginei Pistol.

„Din fericire, gândim diferit. Da, îmbătrânim. Timpul trece la fel pentru toată lumea. Și am o surpriză pentru tine: și tu vei îmbătrâni, și omul drag de lângă tine va îmbătrâni. Iar frumusețea despre care vorbești tu nu este aceeași frumusețe la care mă refer eu. Vedem lucrurile diferit, foarte diferit. Să vezi surpriza naibii pentru Cristinel când își va da seama că va îmbătrâni și el. Va îmbătrâni și atât, din păcate”, i-a dat replica blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest