Şi-a şters lacrimile şi a luat-o de la capăt! Andreea Marin împlineşte un an de la divorţ

 
+2 click pentru
galerie

Pentru Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr., astăzi este o zi mare! Se împlineşte un an de când cei doi au ales să pună punct mariajului lor. Deşi, la început au fost unele tensiuni, acum cei doi sunt fericiţi, în propria viaţă

Acum un an, unul din cele mai închegate cupluri îşi anunţa divorţul, pe Facebook. Au dat ştirea bombă şi au luat primul zbor spre Dubai, să nu răspundă la întrebări! La întoarcere însă, toată lumea a fost cu ochii pe ei, iar Andreea Marin a fost nevoită să facă o cursă infernală prin oraş.

Timpul a trecut, iar lucrurile s-au aranjat de la sine. Andreea Marin a lăsat amintirile în spate şi şi-a găsit o nouă iubire. Pe Tuncay, un doctor de naţionalitate turcă cu 11 ani mai tânăr. Relaţia lor a mers din ce în ce mai bine, iar la sfârşitul anului trecut au făcut pasul cel mare.

Dar să nu vă gândiţi că Ştefan Bănică a rămas mai prejos! Şi el şi-a găsit iubită mult mai tânără. Pe Lavinia Pârva, care s-a grăbit să-l şi prezinte părinţilor ei. Chiar dacă cei doi nu au făcut pasul cel mare, relaţia lor devine din ce în ce mai serioasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest