Și-au spus „Adio” sau nu? Cristian Daminuță, primele declarații despre despărțirea de soție: „Și-a atins scopul”

 

După ce Cristian Daminuță a șters toate pozele de pe conturile de socializare cu soția sa, iar Mădălina a renunțat la numele de familie al soțului ei, toată lumea a tras concluzia că s-au despărțit. Lucru care nu este deloc greu de înțeles date fiind semnele de mai sus. Astfel că, reporterii Antena Stars, l-au contactat pe celebrul fotbalist pentru a răspunde la întrebarea: “S-a despărțit sau nu de soția sa?”

Vestea despărțirii i-a uimit pe toți, mai ales că cei doi au devenit părinți, în urmă cu puțin timp. Mai mult de atât, Cristian Daminuță și Mădălina au oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, unde au vorbit plini de entuziasm despre cununia religioasă și despre botezul copilului lor, evenimente pe care abia așteptau să le organizeze.

Prin intermediul unei conversații telefonice, Cristian Daminuță a lămurit situația și a dezvăluit că totul a fost... doar o glumă! Da, da! Ați citit bine! Cei doi amorezi și-au dorit să lanseze în presă zvonurile despărțirii, special pentru ziua de 1 aprilie! Și ce putem zice decât faptul că le-a ieșit de minune?

“După cum bine știți, a fost 1 aprilie. Așa ca, împreună cu soția mea, am decis “să alarmăm” puțin lumea din jurul nostru. Suntm ok. Este totul în regulă. A fost doar o glumă, o glumă care și-a atins scopul. Adică v-am indus puțin în eroare.

Suntem împreună, suntem bine și așteptăm să treacă pandemia aceasta. Va doresc multă sănătate și aveți grijă de voi! Stați în casă!” a spus Cristian Daminuță pentru Antena Stars.

Și cum totul este bine, când se termină cu bine, putem spune doar că ne bucurăm să știm că despărțirea lui Cristian Daminuță și a Mădălinei a fost un complot pentru amuzamentul propriu, că de’, pe timp de carantină, ai nevoie și de momente mai puțin tensionate!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest