Simona Gherghe, cu inima-n gât! Vedeta a trecut prin emoţii mari, la scurt timp, după cea de-a doua naştere

 
+2 click pentru
galerie

Simona Gherghe a trecut prin emoţii de zile mari, la scurt timp după ce a dat naştere pentru a doua oară. Vedeta a împărtăşit trăirile care au copleşit-o, cu admiratorii ei din mediul virtual.

Simona Gherghe a stat cu inima-n gât, pe primul drum cu maşina al băieţelului ei, Vlad. Se pare că frumoasa mămică şi-a amintit de reacţiile supărăcioase ale fetiţei ei, Ana, atunci când a mers pentru prima dată cu maşina. Dar băieţelul Vlad s-a aflat la polul opus, spre surprinderea tuturor, fiind extraordinar de cuminte.

„Primul drum al lui Vlad cu mașina a fost de la maternitate, acasă! 🤦‍♀️ Și nu vă spun câte emoții... Pentru că, atunci când alegi scoica/scaunul auto, nu ai cum să mergi cu nou-născutul să-l probeze. Te uiți după referințele de pe net, te interesezi pe la prieteni, ai grijă să fie și cochet și speri să ai noroc! Am stat cu inima-n gât până am ajuns acasă, având în minte plânsetele Anei, la prima ei călătorie. Ei, in cazul lui Vlad, lucrurile s-au așezat perfect”, a povestit Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest