Simona Gherghe sărbătoreşte 17 ani de la prima emisie la Antena 1. Fotografii de colecţie FOTO

 
+10 click pentru
galerie

Este zi de sărbătoare, astăzi, pentru Simona Gherghe. Prezentatoarea TV împlineşte pe data de 15 aprilie, 17 ani de la prima ei emisie, la Antena 1.

VEZI GALERIE FOTO

Încărcată cu emoţie, Simona Gherghe a selectat câteva fotografii cu ea din cei 17 ani, pe care le-a postat pe una din reţelele sociale. Însoţite de acestea, vedeta a mărturisit că se uită cu drag la anii ce au trecut de atunci, care au fost plini de experienţe plăcute.

„15 aprilie 2002, prima mea emisie la Antena 1, la pupitrul știrilor. Sunt fix 17 ani de atunci. Am copilărit ceva...😊 și, dacă mă gândesc la cât e de mobilă piața asta media, e chiar un record. Am mai spus-o, dacă n-am simțit să plec, înseamnă că mi-a fost bine aici. Am selectat câteva fotografii din acești 17 ani și îmi dau seama că au fost buni cu mine. Nu ușori, și cu dezamăgiri sau enervări, dar, dacă trag linie, e de bine. Și asta e cel mai important. Mulțumesc, ANTENA 1, pentru relația asta lungă și frumoasă! Și, mai ales, va mulțumesc vouă, celor de acasă, pentru că m-ați primit în sufletele voastre cu atâta căldură! ❤️”, a fost mesajul Simonei Gherghe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate