Simona Halep, despre momentul în care va deveni soția iubitului ei! Se pregăteşte de marele pas VIDEO

 

Simona Halep este cunoscută în întreaga lume. Şi nu la figurat! Campioana de la Wimbledon şi actualmente, locul 5 WTA, a dezvăuit detalii din nunta pe care urmează să o aibă cu Toni Iuruc, logodnicul său.

Simona Halep este în culmea fericirii. Celebra tenismenă a reuşit nu doar pe plan profesional, cât şi pe cel personal. Sportiva urmează să îşi întemeieze o familie alături de bărbatul care i-a fost alături, în toate momentele, în ultima vreme. Aceasta a oferit detalii despre cel mai important eveniment din viaţa sa, atunci când îşi va uni destinul de cel al lui Toni Iuruc.

„Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și rude”, a declarat, pentru Tennis World Italia, Simona Halep.

Simona Halep a declarat în repretate rânduri că îşi doreşte să îşi întemeieze o familie, iar acum momentul se apropie cu paşi repezi. Cu toate acestea, cei care îî urmăresc activitatea se întrebau dacă asta înseamnă sfârşitul carierei sale de succes.

„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis” declara Simona Halep în urmă cu câteva luni, potrivit gsp.ro

În ciuda faptului că nu puţini au fost cei care nu au crezut în relaţia sportivei cu Toni, se pare că lucrurile au devenit mai serioase ca niciodată. Mai mult de atât, conform unor surse apropiate celor doi, Simona Halep şi omul de afaceri au început, deja, să organizeze nunta ca la carte. 

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești. Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit" a spus un apropiat al familiei Simonei Halep, conform wowbiz.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest