Simona Halep, reacţie acidă după ce s-a spus că s-ar fi logodit în secret! „Am vrut să anunţ”

 

Chiar dacă s-a vehiculat în presă că Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, se pare că adevărul este cu totul altul! Tocmai de aceea, câştigătoarea de la Wimbledon a oferit primele detalii în acest sens.

Simona Halep a postat un mesaj pe pagina sa personală, unde a infirmat toate zvonurile legate de logodna şi organizarea căsătoriei cu Toni Iuruc. Celebra sportivă a mărturisit nu doar că nu au stabilit nicio dată pentru evenimentul grandios, ci nici măcar nu a fost cerută în căsătorie!

"Contrar a ceea ce se scrie în media din România, vă asigur că nu sunt logodită și nici nu am stabilit vreo dată pentru nuntă. Apreciez că sunt în atenția lumii, dar zvonurile despre viața mea privată sunt incorecte și dezamăgitoare. (...) O să mă asigur să împart cu voi vestea unei viitoare logodne!", a scris Simona Halep.

Mai mult de atât, Simona Halep s-a arătat extrem de dezamagită de toate zvonurile care au apărut în social media. Tenismena a ţinut să precizeze, că atunci când va face pasul cel mare, va împărtăşi toate veştile bune cu fanii săi, fără să ţină evenimentul ascuns.

În urmă cu ceva timp, Simona Halep a declarat pentru Tennis World Italia că i-ar plăcea ca nunta sa cu cel ales să aibă loc în România. Şi chiar dacă nu s-a putut decide asupra unui loc concret, cu siguranţă, la marele eveniment va fi înconjurată de toţi cei dragi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest