Simona Traşcă, despre motivul real pentru care îşi pune silicoane cu gaz: „Am zis că nu mă mai operez niciodată” VIDEO

 

Simona Traşcă face ce face şi reuşeşte să uimească din nou! Este cunoscută drept veterana operaţiilor estetice, după ce a suferit, nici mai mult, nici mai puţin de şase intervenţii, dar cu toate acestea, nu vrea să se oprească aici. Contactată de reporterii Antena Stars, după ce a dezvăluit că vrea să îşi pună silicoane cu gaz, vedeta a mărturisit adevăratul motiv pentru care este nevoită să facă acest lucru.

S-a jurat că nu mai vrea să se opereze, mărturisind că se simte bine in pielea ei, dar iată că acţiunile ei spun cu totul altceva. Simona Traşcă a oferit un interviu, in exclusivitate pentru Antena Stars, unde a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care vrea să îşi pună silicoane cu gaz este atât datorită faptului că sunt cu 30% mai uşoare faţă de cele clasice, cât şi datorită materialului din care sunt create.

Cea supranumită „Pamela de România” este o clientă fidelă a medicului estetician. Pe lângă implanturile mamare, Simona Traşcă a apelat şi la rinoplastie, la injectarea buzelor cu acid hialuronic, la mărirea posteriorului şi lista continuă. Cu toate acestea, chiar dacă acum urmează să aibă parte de o a şaptea operaţie estetică, vedeta a ţinut să precizeze că datorită stării de sănătate impecabilă, nu are absolut nicio restricţie.

 „Dacă nu le schimb acum, peste nu ştiu câţi ani. Şi a zis că mai bine le schimb acum, adică ele se ţin o anumită perioadă şi ultima operaţie mi-am făcut-o acum vreo şapte ani. Au apărut nişte implanturi care se aşază mai bine şi care sunt mai uşoare. Sunt cu 30% mai uşoare. Şi învelişul este altfel şi se prind altfel, se aşază altfel. Am zis ca nu o să mă mai operez niciodată, dar ştii cum e, când ţi se pune pata...  Nu am nicio problemă de sănătate.” a spus Simona Traşcă, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest