Simona Traşcă, dezvăluiri cutremurătoare! A fost salvată de la sinucidere de fiul său! "Am fost internată la spitalul de psihiatrie" VIDEO

 

Este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, dar asta nu înseamnă că nu a avut parte de momente grele în viaţă! Simona Traşcă este o persoană care s-a confruntat cu multe greutăţi de-a lungul timpului. Directă şi sinceră, aşa cum ne-a obişnuit, blondina a făcut mărturii cutremurătoare din cea mai neagră perioadă a ei, în care a vrut să îşi pună capăt zilelor.

Aparenţele înşală de cele mai multe ori! În ciuda faptului că pare că are parte de tot ce îşi doreşte, astfel încât mulţi ar putea spune că are viaţa perfectă, lucrurile nu stau deloc aşa! Simona Traşcă a mărturisit că a fost nevoită să se maturizeze extrem de repede din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat familia sa.

„Eu mi-am întreţinut toată familia. Am învăţat de mică să mă lupt, să mă zbat, să plătesc toate facturile, să aduc toţi banii în casă, să le dau de mâncare la toţi, să îi îmbrac pe toţi. Şi când am apărut în showbiz, având toate chestiile astea de dus în cârcă, pe care celelalte fete din domeniul meu, care nu aveau problemele mele și care nu înţelegeau, râdeau de mine” a spus Simona Traşcă în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Chiar dacă a cunoscut greutăţile vieţii de la o vârstă fragedă, Simona Traşcă a rămas un om foarte sensibil, uşor de rănit, mai ales când a fost vorba de cei dragi. Astfel încât, după mariajul eşuat, fostul soţ i-a luat copilul şi nu l-a mai văzut timp de nouă luni de zile. Din cauza durerii pricinuite, vedeta a intrat în depresie şi a încercat să se sinucidă, ulterior fiind internată la spitalul de psihiatrie. După ce a ieşit, supărarea fiului său a făcut-o sa conştientizeze ce prostie imensă era pe cale să comită.

„Cel mai greu moment a fost când am băgat divorţ şi fostul soţ mi-a luat copilul. Am stat nouă luni de zile fără copilul meu. Nu mai suportam să văd haine de copil. Ultima oară a fost cel mai greu când am fost internată la spitalul de psihiatrie pentru că am încercat să mă sinucid şi nu am reuşit. (...) A fost o trezire când am intrat pe uşă şi pentru prima dată fiul meu era supărat pe mine şi mi-a reproşat cum pot să fac aşa ceva. Atunci am zis că nu o să mai fac aşa ceva. Vreau să trăiesc orice ar fi” a completat blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest