Simona Trașcă, dezvăluiri inedite despre noul bărbat din viața ei: „E posibil să ne mutăm împreună”

 

Simona Trașcă iubește din nou! După controversele de care a avut parte în viața amoroasă, pe strada fostei asistente TV a răsărit soarele, iar asta pentru că a găsit un partener care îi face zilele mai frumoase și cu care vrea să se și mute.  

În exclusivitate pentru Antena Stars, Simona Trașcă a aruncat bomba și a dezvăluit că la momentul actual se află cineva în viața ei care are grija de ea și care o face fericită. Se pare că „noul bărbat” este nimeni altul decât fostul partener de care s-a despărțit în urmă cu ceva timp.

”Păi, cine să fie? Este un băiat care se poartă farte frumos cu mine, un bărbat din trecutul meu. Am fost împreună ceva timp, după care ne-am despărțit, după care, atunci când am rămas singură, iar m-am întâlnit cu el și este acel ”fost” care a rămas acolo pentru mine, țin la el și el ține la mine. Nu îl țin ascuns, ier am ieșit să mâncăm și alaltăieri la fel. Este un băiat care mă face să zâmbesc chiar și atunci când sunt tristă.”, a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.

Blondina a mărturisit că în ciuda separării, bărbatul i-a fost întotdeauna alături și a sprijinit-o în momentele dificile, lucru care a contribuit considerabil la reîmpăcarea lor. Mai mult decât atât, pentru că se înțeleg extraordinar, Simona Trașcă a spus că este posibil să se mute și împreună dacă lucrurile vor merge la fel de bine ca până acum.

”Avem o relație extraordinar de bună, cu el pot să vorbesc orice, glumim. La un moment dat, am renunțat la relație, nu pot să spun că îmi făcuse ceva, știi cum e, pe moment te enervezi și după ce te calmezi, îți dai seama. El este acel cineva care mereu este în viața mea și indiferent ce se va întâmpla o să rămână foarte, foarte special pentru mine. Nici eu nu știu cum suntem, dar ideea este că din toamnă este posibil să ne mutăm împreună”, a mai adăugat frumoasa vedetă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest