Simona Trașcă și-a făcut planul: singură vara, dar să aibă iubit din toamnă! „Să am pe cine să țin în brațe la iarnă”

 

Blondina a trecut printr-o depresie în această perioadă, drept urmare nu a mai vrut să iasă din casă. Ce s-a întâmplat.

În cadrul unui interviu exclusiv acordat pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Simona Trașcă a dezvăluit că a traversat o perioadă dificilă în acest început de vară, fiind vorba de o depresie generate de faptul că nu are un partener.

”Tocmai am ieșit dintr-o depresie, după ce am vrut anul trecut să rămân singură, anul ăsta m-a apucat că de ce n-am și eu pe cineva și sunt atât de singură și am avut o depresie nasoală. M-am închis în casă, nu am mai vorbit cu nimeni, n-am mai răspuns la telefon, din astea. Acum sunt mai bine, mi-am revenit singură și mi-am dat seama că dacă n-am reușit să-mi fac relație toată iarna, acum că a venit vara nu are rost. Ce rost are să-mi fac relație acum vara să-mi țină mie cont cineva unde mă duc, cum mă îmbrac, nu știu ce”a spus Simona Trașcă, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Vedeta are însă un plan: ”Să apară cineva în toamnă, să am și eu pe cine să țin în brațe la iarnă. Mi-am plănuit câteva vacanțe anul acesta, să mă ajute Dumnezeu să și călătoresc prin ele”.

Vedeta a recunoscut că a mai avut parte de o depresie, cu câteva luni în urmă, din cauza mărimii sânilor. ”Am făcut o depresie și acum câteva luni, după ce m-am operat la sâni. Eu am avut sânii foarte mari și m-am speriat după ce m-am văzut cu sânii mici, deși a fost alegerea mea. Dar după mi-am dat seama că nu sunt nici mari, nici mici și că am luat cea mai bună decizie. Într-o zi aveam 100 de păreri, ba ziceam că e bine așa, ba că nu e bine așa, că nu se așează lucrurile bine pe mine. Acum sunt atât de fericită că am luat decizia asta pentru că mă simt mult mai bine în pielea mea, că arăt mai bine. Erau prea exagerați sânii aceia”, a mai zis blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest