Simona Trașcă, terorizată de admiratorul obsedat: „Simt că e capabil să bage cuțitul în mine”

 

Simona Trașcă trece prin clipe de coșmar, din cauza unui bărbat care se pretinde a fi îndrăgostit de ea, nu îi dă pace! Invitată în platoul emisiunii „Acces Direct”, fosta asistentă TV a mărturisit că este terifiată de faptul că admiratorul obsedat ar putea să îi facă rău.

Simona Trașcă a facut dezvăluiri cutremurătoare despre ce se întâmplă la ora actuală în viața ei. Potrivit spuselor sale, de luni bune nu mai are pace din cauza unui tânăr pe nume George care a amenințat-o până și cu moartea pentru că a refuzat să fie într-o relație cu el.

„Cred că e cu mult mai grav cazul. Nu am avut nimic cu el, nu am ieșit în viața mea la un suc. E vorba despre un băiat care a dezvoltat o obsesie pentru mine de la vârsta de 18 ani cred, pentru joi seara când am fost la secția de Poliție am auzit ca ar avea 24 de ani. Îl cheamă George. Își foloșește pe rețelele de socializare numele meu, își spune George Trașcă. Și-a scris pe mașină „Trașcă”, și-a făcut tricouri cu imaginea mea și le-a purtat”, a spus Simona Trașcă la Acces Direct.

Se teme pentru viața ei

Simona Trașcă a mai spus că este hărțuită constant de acest tânăr care a venit după ea până în Capitală. După ce George a aflat locul în care vedeta își făcea părul, acesta s-a dus după ea și le-a spus angajaților de la coafor că Simona este femeia vieții lui.

„Cred că sunt 5, 6 de când el având o obsesie s-a gândit cum să dea de mine și a mințit foarte urât la televizor. A ajuns față-n față cu mine la o emisiune la Capatos. A dezvoltat o obsesie și mai mare. Am fost odată la Prislop, mi-am dat check-in. Cred că stă prin împrejurimi, că am primit de la el că avea niște flori și că să nu plec că vine și mi le dă. M-a hărțuit peste tot. Când a venit în București, a aflat din check-in-urile mele a aflat unde-mi fac părul. A intrat peste oameni în salon, le-a zis: „o iubesc, e femeia vieții mele, trebuie să mă ajutați să fiu cu ea”, a continuat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest