Soluția minune care te scapă imediat de țânțari! Folosește-o cu încredere, iar nesuferitele insecte nu îți vor da târcoale

 

Aproape toată lumea a aflat măcar o dată în viață că persoanele care au sângele ”dulce” sunt mușcate mai des de țânțari.

Totuși, nu sângele este cel care îi face pe țânțari să te muște, întrucât aceștia nu au de unde să stie ce gust are sângele tău. Atracția țânțarilor la anumite persoane stă în bacteriile de pe piele care emană un miros mai atrăgător pentru aceste insecte.

Pentru că PH-ul fiecărui om este diferit de la o persoană la alta, țânțarii au predilecție pentru cei care emană un miros mai atrăgător. Pe lângă mirosul emanat, mai există și un alt motiv pentru care o persoană devine mult mai "atractivă" pentru țânțari- este vorba despre căldura corpului. Cu cat ești mai "încins", cu atât vei atrage mai mulți țânțari!

Dacă ești una din persoanele "atractive" pentru țânțari, ai mai jos un remediu natural excelent prin intermediul căruia îi vei ține la distanță. Vezi soluția minune pe Spynews.ro.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest