Sorana este îndrăgostită lulea! „Vreau o eternitate lângă tine!”

 

După ce a avut parte de dezamăgiri în dragoste, Sorana îi strigă dragostea iubitului, în văzul tuturor. Artista zâmbeşte din nou, încă de la începutul anului în braţele lui Mihai, un coleg de trupă.

Sorana se declară o femeie fericită şi împlinită, iar lucrul ăsta se vede din declaraţiile de dragoste pe care i le face iubitului: 

”7.53 de miliarde de oameni pe planetă asta iar tu ești singurul lângă care vreau să fiu. 
1.164.060 de minute de când eu sunt cea mai fericită femeie de pe planetă și un infinit de motive pentru care te iubesc. Dar sunt aceste 9861.75 de zile pe care le prețuiesc la ține.
Pentru că fiecare zi te-a făcut mai bun, mai frumos, mai onest și unic. Vreau o eternitate lângă ține și un singur lucru îți cer. Să fii sănătos! Pe restul le facem împreună!  La mulți ani, Tatu meu bun."
, a scris Sorana, pe Instagram. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate