Sorina Manelista, despre incendiul care i-a mistuit casa! Este furioasă din cale-afară pe pompieri! „Au venit cu un singur furtun”/ VIDEO

 

Sorina Manelista trece prin clipe cumplite! În cursul serii de miercuri, casa celebrei cântăreţe de manele a luat foc. Atât artista, cât şi copiii ei au fost la un pas de a pieri în incidentul de proporţii, dar, din fericire, au reuşit sa iasă la timp din locuinţă.

Tragedia a fost produsă de o ţigară uitată aprinsă, într-un loc necorespunzător. Conform ISU Timiş, casa manelistei Sorina a luat foc, din cauza fumatului în spaţii interzise. Incendiul a fost atât de puternic, încât flăcările au ajuns şi la locuinţa vecină.

„În urma incendiului au ars elementele combustibile ale acoperișului imobilului incendiat pe o suprafață de aproximativ 130 mp, bunuri din mansarda locuinței și elementele combustibile ale acoperișului imobilului învecinat, pe o suprafață de aproximativ 280 mp”, au precizat autorităţile.

Este furioasă pe pompieri

Sorina Manelista s-a arătat extrem de supărată şi dezamăgită de modul în care au acționat pompierii. Celebra cântăreaţă de manele a mărturisit că la faţa locului s-au prezentat patru maşini de intervenţii, dar cu un singur furtun funcţional şi pregătit să stingă focul. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a ţinut să precizeze că dacă ar fi avut un furtun în curte, cu siguranţă, ar fi făcut o treabă mult mai bună decât pompierii.

La scurt timp, ISU Timiş a anunţat că: „La locul intervenției s-au deplasat de urgență 6 autospeciale de stingere, o autospeciala de lucru la înălțime, 2 echipaje SMURD și 32 de pompieri”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest