Soţia lui Gabriel Enache, apariţie incendiară într-un centru comercial! Lena a încins imaginaţia bărbaţilor VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Gabriel Enache şi soţia lui formează, cu siguranţă, unul dintre cele mai hot cupluri din showbiz. Lena, partenera de viaţă a fotbalistului, a fost surprinsă într-un centru comercial, într-o ţinută ce a pus pe jar suflarea masculină.

Paparazzii SpyNews.ro a surprins totul! Gabriel Enache are de ce să fie mândru! Cu câteva zile în urmă, celebrul fotbalist şi soţia sa au ieșit la shopping, într-un centru comercial din Bucureşti, iar Lena l-a eclipsat total!

Frumoasa blondina a abordat un stil vestimentar simplu, dar în acelaşi timp sexy. Aceasta s-a îmbrăcat complet în negru, cu o pereche de pantaloni mulaţi şi inevitabil, a atras toate privirile bărbaţilor din jur.

Gabi Enache şi-a văzut liniştit de treburile sale, fără să îl incomodeze în vreun fel faptul că partenera lui este centrul atenţiei. Decis să îsi achiziţioneze un smartwatch de ultimă generaţie, acesta a luat împreună cu Lena, magazinele la rând, pentru a găsit produsul mult dorit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest