Soția lui Nelu Ploieșteanu a lipsit de la înmormântarea mamei sale, pentru a nu-și pune în pericol fiul: „Este o eroină”

 

Au trecut mai bine de doi ani de când fiul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață. Tânărul și-a petrecut întreaga viață imobilizat la pat, după ce a fost diagnosticat după naștere cu tetrapareză spatică, în urma unui vaccin, iar alături i-au fost părinții și frații, indiferent de sacrificiile pe care au fost nevoiți să le facă. Artistul a dezvăluit că de dragul lui, soția sa a ales să nu meargă la înmormântarea propriei mame, pentru a nu-l pune în pericol.  

Invitat în platoul „Star Matinal” de la Antena Stars, Nelu Ploieșteanu a făcut o serie de dezvăluiri incredibile din intimitatea vieții de familie, încă de pe vremea când fiul său mai era în viață. Deși tânărul a fost întotdeauna dependent de cei din jurul său, artistul a mărturisit că niciodată nu a văzut acest lucru ca fiind o povară, ci din contră. Toată dragostea pe care o primea la schimb din partea lui, era mai mult decât o răsplată pentru tot sprijinul pe care i l-a oferit de-a lungul vieții de 33 de ani.

Până în pânzele albe, din dragoste pentru Mihăiță, a mers și soția lui Nelu Ploieșteanu, care a ales să nu își conducă mama pe ultimul drum, pentru a nu-i periclita sănătatea fiului său. Același lucru s-a întâmplat și în cazul înmormântării soacrei.

„Ea a fost eroul. Ea nu a fost nici la mama ei la moartea, nici la mama ea. Pentru că îl iubeam ca pe un Dumnezeu și ne era frică să nu răcească.” a spus Nelu Ploieșteanu.

Deși atunci când Mihăiță a murit, durerea din sufletele părinților săi părea că nu se va risipi niciodată, la doi ani după trecerea în neființă, Nelu Ploieșteanu a mărturisit că atât el, cât și soția sa, s-au împăcat cu gândul că fiul lor nu mai este, iar asta doar datorită viselor pe care l-au avut cu el, în care i-a anunțat că este bine, lângă Iisus.

„L-am visat de multe ori. Si ne-a spus să stăm liniștiți că el stă lângă Iisus.  Eu de atunci sunt foarte liniștit. Mormântul lui este tot luminat. La băiat la mormânt, arde lumina sfântă de acum un an. Nu aș mai da timpul înapoi că îmi iubesc prea mult nepoții” a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest