Soția lui Nosfe, primul interviu după decesul artistului

 

Mădălina, soția regretatului artist Nosfe, a acordat primul interviu după moartea artsitului. Aceasta a mărturisit cine sunt cei care au încercat să le facă rău, dar și cine i-a rămas alături în urma decesului partenerului său.

Soția lui Nosfe a acordat primul interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a mărturisit ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al regretatului artist de muzică hip-hop. Aceasta a precizat că mai multe conturi din rândul apropiaților lor au fost dezactivate. Tot ea a mai menționat că cei care au făcut acest lucru i-au acuzat că se folosesc de numele cuiva.

"Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z., încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile.", a declarat Madalina, soția regretatului artist Nosfe, în exclusivitate pentru Antena Stars.

"Este vorba despre niște copii, sau de niste oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțeleg." a mai spus Madalina, soția lui Nosfe.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest