Soţia lui Pepe are un job nou! Ce s-a apucat să facă Raluca Pascu FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Raluca Pascu are o ocupaţie nouă. După ce a văzut că este un job la mare căutare, a început şi ea să facă! Deşi toată lumea credea că îşi petrece timpul acasă, cu cele două fetiţe, ei bine, soţia lui Pepe pare să fie destul de activă în ultimul timp.

Raluca Pascu a decis să devină make-up artista. A făcut cursuri, si-a cumpărat produse, iar acum aşteaptă primele cliente. Deisgur, în primul rând trebuie să se promoveze, aşa că prima ei clientă, este chiar ea.

Aceasta a postat pe social media, rezultatele unor mici experimente pe care le-a făcut chiar pe ea. Fanii au avut păreri împărţite. Unii au considerat că îi stă mai bine naturală şi că nu I se potriveşte atât de mult machiaj pe faţă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate