Soția lui Tzancă Uraganu, primele declarații, după ce a aflat că manelistul va deveni tată pentru a doua oară cu amanta!

 

Încă soția lui Tzancă Uraganu a făcut primele declarații, după ce a aflat că manelistul va deveni tată pentru a doua oară cu femeia pentru care a fost părăsită! Mădălina Velcu a mărturisit că nu va accepta niciodată situația în care a fost pusă de tatăl copilului ei, blamându-l pentru acțiunile sale.

Mădălina Velcu tună și fulgeră, după ce a aflat că Tzancă Uraganu urmează să devină tată pentru a doua oară cu nimeni alta decât Lambada, fosta amantă a acestuia. Mai mult de atât, se pare că cea care îi poartă copilul în pântece a fost și ea părăsită pentru o altă femeie pe nume Alina Marymar, cu care artistul se afișează peste tot și pe care a cerut-o și în căsătorie, deși încă este legat de Mădălina.

Contactată de reporterii Antena Stars, încă soția lui Tzancă Uraganu a dezvăluit că a avut câteva discuții aprinse cu tatăl copilului ei, din cauza unor probleme care au rămas rerezolvate între ei.

Mai mult decât atât, bruneta a mărturisit că deși a încercat în repetate rânduri să divorțeze de manelist, nu s-a putut, dat fiind că Tzancă Uraganu nu s-a prezentat niciodată la notar pentru a semna actele.

„Am mai vorbit că mai sunt lucruri de discutat și de lămurit, dar am vorbit in niște termeni nu tocmai ok pentru ca nu are cum să îmi cadă bine ce face. Eu sunt o persoană independentă și puternică și nu sunt genul de femeie care să accepte sclavia. Nu am cum să accept așa ceva. Nu am divorțat. Suntem în continuare căsătoriți. Oficial eu sunt Mădălina Velcu. Eu am înaintat procedura de divorț, am încercat un divorț notarial, dar nu s-a prezentat niciodată. Ulterior am depus la Judecătoria Sectorului 5, dar nu am primit nicio citație pentru prima înfățișare. Suntem căsătoriți în continuare. E o decizie pe care am luat-o de mult timp și eu nu dau înapoi.”, a spus Mădălina Velcu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest