Spune-mi ce cafea bei, ca să-ţi spun ce fel de persoană eşti

 

Cafeaua nu este o simplă băutură, iar persoanele care nu se pot trezi dimineaţa până când nu au băut o ceaşcă ştiu acest lucru. O ceaşcă de cafea dezvăluie anumite trăsături legate de personalitatea celui care o bea, în funcţie de tipul de băutură pe care o comandă.

Iatムce spune cafeaua preferatムdespre tine:

Cafeaua neagră - Persoanele cărora le place să bea cafea neagră sunt direcți și lipsiți de ascunzișuri în viață personală. De asemenea, pot fi nerăbdători, repeziți și le este teamă de schimbare.

Latte - Aceia care adaugă lapte și zahăr în cafea sunt caractere slabe și le place să-i mulțumească pe alții. Totodată, sunt predispuși la probleme cu stăpânirea nervilor.

Cappuccino - Dacă îți place această băutură ești probabil un adevărat perfecționist, că și alții dintre colegii tăi care consumă cappuccino. În același timp, ai putea fi un pic obsesiv, dominator și sensibil. Pe de altă parte ești conștient de propria sănătate, ceea ce este mereu un bonus.

Cafea instant - Îți dorești să-ți atingi obiectivul cu un minimum de efort. De obicei faci un pas înapoi și lași viață să treacă peste tine. Amânarea este cuvântul care te caracterizează cel mai bine.

Cafeaua rece și dulce - Cei care preferă o astfel de băutură au tendința de a avea un comportament nesăbuit. O călătorie de ultim moment la munte? Iată ceva cu adevărat pe gustul tău.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest