Spune-mi cum ai degetele de la picioare, ca să îți spun cine ești! Ce spun degetele despre persoanlitatea ta

 

Dacă vrei să cunoști mai bine un bărbat, privește-i picioarele și degetele. Forma lor și mărimea spun foarte multe despre personalitatea ta și te ajută să cunoști mai bine persoana de lângă tine.


Cititul personalității, în funcție de picioare, vine din China și India. Această metodă a fost practicată mii de ani deoarece se crede că aceasta poate transmite ce se află în sufletul nostru. 

 Exemplul 1


Indică o personalitate creativă. Persoanele care au această formă a degetelor sunt foarte inteligente și găsesc întotdeauna soluții creative pentru orice problemă. Uneori, din cauza nesiguranței, lasă lucrurile neterminate.

Exemplul 2


Persoanele cu această formă a degetelor sunt energice și au un potențial extrem de creativ. Ne putem baza întotdeauna pe aceste persoane.

Exemplul 3


Indică prezența calităților de lider. Principalul obiectiv al acestor oameni este succesul în carieră. Un singur lucru le poate pune probleme...excesul de perfecțiune! În trecut, mamele nu își lăsau băieții să se căsătorească cu femei care aveau degetul arătător mai mare decât cel mare deoarece considerau că acestea aveau un caracter dominant.

Exemplul 4

Pentru aceste persoane, cea mai importantă valoare este familia. Această formă indică faptul că sunt foarte buni ascultători și se indentifică foarte ușor cu oamenii din jur. De cele mai multe ori, pun totul la suflet și au foarte mult de suferit.

Exemplul 5

Aici vorbim despre ambiție, însă lipsă de responsabilitate. Un bărbat cu această formă a degetelor este extrem de amuzant, însă extrem de naiv, informează pentrusuflet.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest