Stai la curte? 3 masuri antifurt care se poti lua intr-o singura zi

 
+3 click pentru
galerie


Stiai ca hotii actioneaza mai intens in aceasta perioada deoarece acestia stiu ca cetatenii se precipita in octombrie cu pregatirea pentru iarna, cu muncile toamnei, cu scoala celor mici si facultatea fiilor si fiicelor mai mari? Hotilor nu le pasa de oamenii pe care ii pagubesc, ei urmaresc sa sustraga bunurile tale personale din curte. Daca stii ca ai destule unelte in magazie, daca stii ca ai lucruri de valoare in curte, atunci trebuie sa te ingrijesti de el, pentru ca acestea au fost obtinute de tine prin munca si ar fi pacat sa risti sa le pierzi atat de usor. Poti lua intr-o singura zi chiar trei masuri antifurt, care sa-i descurajeze si sa vada ca lucrurile de valoare sunt inaccesibile lor.

Intr-o singura zi! De ce? Pentru ca probabil nu iti poti aloca prea mult timp oricat ai vrea asta si, in caz contrar, ar trebui sa-ti supraveghezi tot timpul bunurile, plimbandu-te prin curte. Exista solutii tehnice care sa descurajeze hotii si in alt mod, si de aceea trebuie sa achizitionezi cateva lucruri de care sa te ajuti in acest sens, si asta, tocmai datorita lipsei tale de timp. Este o investitie, nicidecum o cheltuiala!

Daca ai intampinat recent neplaceri cauzate de faptul ca hotii ti-au sarit gardul si au incercat sa fure, cu atat mai mult trebuie sa iei masuri chiar astazi! Pe urma poti sta linistit nu cu speranta, ci cu siguranta ca lucrurile din curte sunt de neatins si ca, pana la urma, intreaga ta locuinta este mai sigura, pentru ca nu ar fi de mirare ca hotii aflati in curte sa incerce sa intre si in casa.

Prima analiza a situatiei de fapt trebuie facuta la nivel financiar, ca sa stii cand poti sa faci investitiile. Cand iei salariul? Cati bani ai pe card? Ai bani destui in casa? Sumele la care sa te gandesti ar trebui sa fie de ordinul sutelor de lei, hai sa zicem pana la maximum 2000 de lei. Nu uita, siguranta este pe primul loc si cel mai bun moment pentru a-ti securiza curtea este astazi!

 Imprumuta in regim de urgenta un credit rapid

Daca nu ai lichiditati suficiente, nici bani in cont si nici nu este zi de salariu, atunci poti apela la Creditfix.ro pentru un imprumut rapid extrem de usor de obtinut si de rapid, in care sa optezi tu in linii mari ce suma sa imprumuti si pe ce perioada sa rambursezi imprumutul. Daca apelezi la acest IFN vei avea garantia ca obtii bani poate chiar in aceeasi zi! Intrebarea care apare este logica: de unde sa stii cati bani iti trebuie daca nu stii ce o sa achizitionezi?

De aceea, esti invitat sa citesti mai jos ceea ce ai nevoie sa cumperi pentru ca, intr-adevar, este nevoie sa cumperi cele mai bune lucruri de pe piata care sa te ajute pe tine in eforturile de a-ti proteja curtea.

 Instaleaza-ti camere video de supraveghere in punctele strategice

In situatia in care te afli, este de recomandat sa-ti montezi un sistem de supraveghere, si sa obtii printr-o comanda online atat camere cat si recorder care sa fie cat mai actuale si cat mai ieftine. Trebuie sa apelezi la magazinul online A2t.ro, de unde sa-ti cumperi 3-4 camere de supraveghere de exterior cu lentila adaptabila, sa poti sa dai si zoom cu ea; apoi un DVR 4, acum depinde ce model, cat de sofisticat si asa mai departe. Suma necesara aici ar fi incadrata intre 1000 lei si 1200 lei, pentru un sistem de supraveghere care sa iti ofere imagini captate destul de clare si destul de usor, din zonele vulnerabile din curte. Se stocheaza imaginile care te intereseaza pe un HardDisk, si poti sa accesezi imagini de o calitate foarte buna (depinde si de posibilitatile tehologice ale camerelor de supraveghere: unele pot inregistra si cu infrarosu, deci pe timp de noapte).

 Blocheaza accesul prin elemente metalice

Doar sa supraveghezi curtea este de multe ori insuficient! Desigur, camerele de supraveghere descurajeaza multi hoti daca acestia nu sunt profesionisti, insa raufacatorii care se aventureaza prin curtea ta stiu sa se fereasca de camere, sa isi acopere fetele si cum sa faca astfel incat sa nu se vada numerele de la masina cu care au venit (daca au venit cu o masina) si asa mai departe. Experienta lor indelungata ii ajuta sa aiba un avantaj fata de tine, si vor proceda la niste artificii astfel incat chiar daca o sa predai imaginile Politiei, sa nu ii poata ajuta nici pe acestia prea mult in cercetare.

Este ca si cum lasi toate lucrurile tale din curte la indemana hotilor, si supraveghezi hotii cum iti fura acele lucruri. Mai bine fa un pic de munca preventiva: blocheaza usile de la dulapuri, de la magazie; ia-ti anumite rafturi pe care sa asezi lucrurile mai bine si mai organizat! Este foarte usor sa apelezi la Magazialucostica.ro pentru aceste produse. Poti achizitiona si o usa cu plasa de sarma de care se poate trece doar taind-o. De asemenea poti achizitiona o bara de protectie contra vandalismului, in total ajungandu-se la costuri de 800-1000 de lei.

Iata, deci, cum cu un credit de 2000 de lei cu plata la salariu sau intr-o anumita perioada de timp, poti scapa de o paguba mult mai mare, protejandu-ti astfel lucrurile de valoare din curte de intentiile hotilor.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest