Ştefan Bănică, mărturisiri uluitoare despre droguri: „Mi-a fost frică să nu devin dependent”

 

Ştefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti din industria muzicală din România. Iar pentru că este cunoscut faptul că celebrităţile sunt mai predispuse la tentaţii, decât oamenii obişnuiţi, iată că artistul a şi povestit una dintre cele mai inedite experienţe prin care a trecut în urmă cu câţiva ani.

Ştefan Bănică Jr. a povestit cu lux de amănunte ce a păţit atunci când a fost într-o călătorie în Columbia. Artistul a fost ademenit de mai mulţi români, cu droguri, şi chiar dacă şi-ar fi dorit să guste din aceasă experienţă, teama de dependenţă a fost mai mare decât dorinţa.

"M-am temut de o chestie pe care n-am făcut-o niciodată, de droguri. Am fost în Columbia, ţara drogurilor, prin 1994, au venit nişte românaşi de-ai noştri foarte prietenoşi să-mi ofere tot ce vreau eu, gratis. Mi-au zis să încerc măcar. Am zis nu, mi-a fost frică. În sensul că, deşi era o experienţă, puteai s-o faci o dată şi atât, ce se putea întâmpla? Dar nu, mi-a fost frică, recunosc. Pentru că, am zis, mă, dacă o să-mi placă, dacă devin dependent de chestia asta? Şi nu-mi pare rău că nu am făcut-o!", a mărturisit Ştefan Bănică Jr..

Drama lui Ştefan Bănică Jr.

Ştefan Bănică Jr. a trecut prin clipe grele, după ce fratele său a murit în urma unui accident rutier. Tragedia a avut loc în 2001, când Alexandru avea doar 25 de ani. Chiar dacă erau fraţi doar de tată, artistul l-a iubit foarte mult, motiv pentru care atunci când a devenit tată pentru a treia oară i-a dat numele de Alexandru, băieţelului său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest