Stelian Ogică iubeşte pe ascuns de frica scandalului! Cine este femeia care i-a pus capac VIDEO

 

Stelian Ogică este o prezenţă cunoscută în showbiz-ul românesc, atât pentru relaţiile amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului, cât şi pentru femeile cu care a umblat. Dar iată că lucrurile nu mai stau deloc aşa!

Cineva i-a pus capac lui Stelian Ogică! Da, da! Aţi citit bine! Femeia care a reușit să îl înnebunească pe celebrul „Don Juan” este prezentă în viaţa acestuia, de mai bine de doi ani! De teamă să nu îsi bage cineva nasul în relaţia lor, Ogică a ales să nu se afişeze cu domnişoara şi nici să dea prea multe detalii despre relaţia cu aceasta.

„Când ai 52 de ani, eşti sănătos, ai o familie şi eşti bunic, normal că eşti liniştit. Există ceva, dar o las aici. E prea frumos. E cel mai frumos sentiment al unui bărbat. Nici nu te-ai vedea un bărbat împlinit, dacă nu ai avea vreo relaţie. Când sunt vreo doi ani.... E o relaţie serioasă şi am păstrat-o cu discreţie. Sunt rezultate, înseamnă că e bine! De câte ori m-am expus public, nu a funcționat niciodată” a spus Stelian Ogică, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

În cadrul aceluiaşi interviu, Stelian Ogică a vorbit şi despre cum se simte în rolul de bunic. Chiar dacă nu a petrecut prea mult timp cu bebeluşul, acesta este sigur că atunci când va mai creşte, îl va învăţa tot ce poate.

„Sunt foarte bine. Mă simt bine. Despre dragoste aş prefera să nu vorbesc, din motivele mele personale. Despre fericire, am o familie foarte ok şi avem şi realizări. (...) Nu prea este în custodia mea (n.r. nepotul). Mai puţin mă implic eu, dar am promis că atunci când va creşte, mă voi ocupa mai mult de el.” a completat Stelian Ogică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest