Steliana Sima, detalii exclusive despre greutățile cu care s-a confruntat la începutul carierei sale! VIDEO

 

Steliana Sima a vorbit mai deschis ca niciodată despre greutățile cu care s-a confruntat la începutul carierei sale, dar și despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă pentru a ajunge un nume cunoscut în industria muzicală românească.

Interpreta de muzică populară a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a dezvăluit că deși a fost mințită și dezamăgită de foarte multe ori de persoanele în care și-a pus toată încrederea, de fiecare dată a reușit să treacă peste decepții și să își vadă de drum.

Tototdată, Steliana Sima a mărturisit că deși era conștientă de talentul său muzical, nu s-a putut vedea niciodată celebră, din cauza situației materiale precare pe care o avea și din cauza căreia nu putea să se lanseze pe piață, date fiind investițiile colosale pe care ar fi trebuit să le facă.

”Eram tânără, nu aveam bani suficienți să pot să susțin un album întreg, pentru că înseamnă bani să faci imprimările, înregistrările, studioul, bani să poți să-ți editezi albumul, să faci nu știu câte serii, numere de CD-uri... toate acestea costau bani. Mai ales că nici nu cunoșteam multe din industria asta discografică”, a povestit Steliana Sima, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.

În momentul în care a renunțat la visul ei, viața i-a scos în cale un producător muzical care a auzit-o și care a fost impresionat de talentul ei muzical, moment în care a decis să investească în talentul ei... cu care a și dat lovitura, după cum arată și cariera sa longevivă în industrie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest