Ştia că o să-l nască cu organele în exterior, dar n-a vrut să-l avorteze! Cum arată la aproape un an de la naştere

 

O femeie însărcinată în 12 săptămâni a primit vestea cruntă care a luat-o prin surprindere: copilul se va naşte cu organele în exteriorul corpului. Deşi medicul a sfâtuit-o să avorteze, ea a păstrat copilul. Povestea ei te învaţă multe lecţii de viaţă.

Conform Daily Mail, Holly Hodgson a aflat că fiul său va avea un defect la naştere la o ecografie efectuată în a 12-a săptămână de sarcină. Mama s-a documentat în legătură cu defectul despre care era vorba (acela de a se naşte cu organele în afara corpului) şi a aflat că există 95% şanse de supravieţuire.

Vezi fotografii cu bebeluşul pe Spynews.ro!

Chiar dacă doctorul a sfătuit-o să abandoneze sarcina, femeia nu a vrut să îi asculte sfatul şi a continuat până la naştere, în luna Decembrie a anului trecut.

"E un băiat atât de fericit. Iubeşte să se strâmbe şi să vorbească cu oamenii. Mereu zâmbeşte şi chicoteşte", mărturiseşte mama sa.
Această afecţiune apare la unul din 5000 de copii şi poate cauza întârzierea dezvoltării, însă asta poate fi ţinută sub control cu un aparat cu ultrasunete.

La câteva luni de la naştere, Holly Hodgson a reluat legătura cu doctorul care i-a spus să avorteze, iar acesta nu şi-a cerut scuze, ci a felicitat-o pur şi simplu pentr familia pe care o are.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest