Ştie cum să „joace”! Ilie Năstase, mii de euro pentru reîmpăcarea cu Ioana Simion!

 

Ilie Năstase a aflat secretul! După ce s-a vehiculat că divorţul dintre el şi Ioana Simion este inevitabil, iată că lucrurile stau complet diferit. Bruneta s-a mutat din locuinţa în care stătea cu omul de afaceri, chair dacă sunt căsătoriţi, lucru care a ridicat masive semne de întrebare prinvind modul în care se înţeleg.

Ilie Năstase şi Ioana Simion sunt foarte fericiţi împreună. Și nu, nu sunt doar cuvinte aruncate în vânt, ci faptele vorbesc de la sine. Cei doi vor avea parte de o vacanţă în Turcia şi Spania, acolo unde se vor bucura de peisajele frumoase. Mai mult decât atât, deja au început să pună la punct toate detaliile călătoriilor pe care le vor face în cele două ţări.

"Toate bune, mulțumim. Suntem puțin plecați în acest weekend și ne bucurăm de aceste oportunități", a declarat Ioana Simion, potrivit click.ro.

Motivul pentru care Ioana Simion nu mai locuieşte cu Ilie Năstase

În urmă cu ceva timp, Ioana Simion a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars că motivul pentru care s-a mutat în altă casă, faţă de locul unde stătea cu Ilie Năstase a fost pentru că dorea să se bucure de intimitate şi că nu poate fi vorba de vreo despărţire.

Totodată, aceasta a menţionat şi de ce au anulat nunta religioasă: "Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. (...) Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât", a spus soţia lui Ilie Năstase pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest