Suma exorbitantă pe care Mihai Trăistariu trebuie să o scoată din buzunar lunar pentru a-și achita datoriile! VIDEO

 

Mihai Trăistariu nu trece deloc printr-o perioada prea bună în ceea ce privește aspectul financiar. Artistul a fost nevoit să își vândă o casă, din cauza datoriilor mari și a ratelor la bănci pe care le are. Cât trebuie să scoată din buzunar cântărețul pentru a-și achita dările?

Pandemia de coronavirus l-a afectat grav financiar pe Mihai Trăistariu care a fost nevoit să își vândă unul dintre cele șapte apartamente pe care le deține pe litoral, din cauza situației disperate în care se află.

„Bafta mea a fost că am schimbat chiar în ianuarie 2020 un teren pe care-l țineam de vreo 15 ani la malul mării cu gândul de a-mi face o casă cu 7 apartamente. Un dezvoltator mi-a zis: „dă-mi mie terenul ăla și în schimbul lui îți dau 7 apartamente”. Nu înseamnă că sunt bogat, înseamnă că aveam un teren care nu producea bani și dintr-odată produce. Am făcut aceste apartamente, le-am închiriat turiștilor pe litoral și-n felul ăsta mi-am salvat puțin situația. Până atunci mă blocasem cu banii, eram pe 0 absolut, eram în depresie anul trecut”, a spus artistul la Antena Stars.

 În exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a mărturisit că nu a scăpat de tot de datorii, iar prin vânzarea unui apartament a reușit doar să își diminueze ratele, nicidecum să le achite total. Potrivit spuselor sale, lună de lună trebuie să scoată din buzunar aproximativ 7.000 RON, sumă care s-a micșorat de la 20.000 RON pe lună.

Deci un 72 de milioane de lei vechi tot trebuie să-i dau lunar. Pur și simplu m-am blocat, a trebuit să-mi vând o casă. Am reușit să amân ratele, dar din ianuarie anul ăsta le-am dat drumul, că s-a pus dobândă la dobândă. S-a mărit creditul, s-a mărit rata lunară și nu mai vreau să amân din nou că intri și pe o listă neagră și nu vreau să nu mai pot împrumuta bani niciodată din bănci”, a continuat el.

Mai mult decât atât, Mihai Trăistariu a ținut să adauge faptul că pe lângă cei 7.000 de lei pe care trebuie să îi plătească lunar pentru creditul pe care îl are, se adaugă și cheltuielile de întreținere ale celorlalte șase apartamente, chiria școlii sale de canto, astfel că este nevoit să scoată lună de lună 13.000 RON pentru a putea acoperi toate datoriile.

„La ora asta 7.200 de lei trebuie să-i scot așa. Mai am animale, mai am de supraviețuit, mai am 7 apartamente de întreținut, am clădirea școlii la care numai cazul mi-a venit 2.100 de roni, deci eu mai am în jur de 6.000 de lei cheltuieli lunare, plus rata de 7.000 și mi-am făcut o socoteală. Eu trebuie să scot lunar 13.000 de roni ca să fiu pe 0, să nu am datorii, fără să mai pun că mănânc”, a conchis Mihai Trăistariu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest