Suma fabuloasă pe care Alex Bodi i-o cere Biancăi Drăgușanu pentru mărturie mincinoasă!

 

Alex Bodi îi cere o sumă fabuloasă de bani Biancăi Drăgușanu, după ce aceasta ar fi făcut declarații mincinoase la audierea DIICOT, în procesul de proxenetism și de trafic de carne vie în care este cercetat afaceristul.

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pare că nu mai ia sfârșit. Chiar dacă a trecut mai bine de un an de când cei doi au divorțat, controversele din jurul lor se înmulțesc pe zi ce trece. Astfel că după ce a scos la lumină imaginile cu fața tumefiată din cauza bătăilor încasate din partea fostului soț, blondina a fost citată de DIICOT pentru a da declarații în procesul de proxenetism în care este judecat Alex Bodi.

Avocatul afaceristul a dezvăluit, în excusivitate pentru Antena Stars, că Bianca Drăgușanu ar fi făcut mărturii mincinoase, din perioada în care a fost împreună cu afaceristul. Astfel că Alex Bodi să o tragă la răspundere pe fosta soție pe cale legală pentru calomnie, cerându-i despăgubire nici mai mult, nici mai puțin de 200.000 de euro.

„Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?”, spune avocatul Cătălin Dancu despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest