Sunt de nedezlipit! Vica și Bote peste tot împreuna! Au și o galerie foto cu primul lor sărut!

 
+2 click pentru
galerie

Şi-a băgat admiratoarele în sperieţi! După ce au văzut cele mai recente poze, femeile care îl adulau şi-au luat adio de la orice speranţă: Bote şi-a găsit altă parteneră. Dacă până acum nu a fost prea norocos în amor, iată că designerul nu se lasă: continuă să-şi caute fericirea. Şi nu oriunde, ci chiar în ţara tuturor posibilităţilor.


Nici nu ai cum să nu intri la bănuieli. De când au aterizat pe tărâm american, Vica Blochina şi Cătălin Botezatu sunt de nedespărţit. Fie că se plimbă pe Aleea Celebrităţilor, fie că vizitează vreun obiectiv turistic, cei doi parcă sunt la pachet!


Dimineaţa şi-au început-o tot împreună. Să fie un semn că şi seara au petrecut-o unul în compania celuilalt? Imaginile în care fosta balerină are un zâmbet până la urechi le-au dat peste cap pe admiratoarele lui Bote.


În ciuda acestor comentarii disperate, cei doi au luat micul dejun împreună. Iar ca digestia să meargă mai bine nu au neglijat nici şampania. Probabil sărbătoresc ceva romantic! Din păcate pentru admiratoarele designerului, apropierea dintre fosta amantă a lui Piţi şi Bote este mai veche.


Anamaria Prodan le-a făcut galerie la primul lor sărut. Culmea, impresara este şi ea în America şi se distrează cu cei doi. Poate că le încurajează relaţia şi peste Ocean.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest