Surpriză! Primul interviu al Andreei Marin ca femeie măritată

 
+2 click pentru
galerie

Vestea că Andreea Marin s-a măritat a surprins o țară întreagă. La o zi după ce și-a serbat ziua de naștere, pe 23 decembrie anul trecut, Andreea acordat un interviu pentru emisiunea “Acces direct”. Vedeta a vorbit atunci cu ochii plin de strălucire și cu inima plină de iubire. Nimeni nu a știut că cei doi au plănuit să se căsătorească în mare secret

„Noi suntem oameni normali, cu dureri cu necazuri, cu bucurii, cu întâmplări de zi cu zi ca ale oricărui alt om. Am simțit și am decis că relația noastră este și trebuie să rămână mai presus decât bârfele, poveștile de o zi, de scenariile fanteziste. Că nu putem să ne trăim povestea de dragoste în acord cu ce vor alții, ci doar cu ceea ce simțim noi și cu credința noastră în ceea ce suntem.

Faptul că porți un inel sau un semn, sau un talisman, fiecare are probabil un alt simbol pe care îl poartă cu sine, primit de la omul tău drag, tot ceea ce simți e că e cu tine mereu.

Nu simt nevoia să explic nimănui sau să ma laud cu relația mea. În acelați timp, nu vreau să o ascund. E o relație firească între doi oameni care au găsit multe puncte comune, care se respectă reciproc.

Ne pasă unuia de celălat. Ne-am fost alături în momente foarte grele, atât pentru mine, cât și pentru el și probabil că aceste momente ne-au apropiat și au făcut-o mai repede decât ne-am fi așteptat. Așa că noi am hotărât să facem totul pentru această relație. El și-a părăsit țara, familia și nu i-a fost ușor să vină alături de mine și să ia totul de la zero.

Relația noastră nu ar fi rezistat, oricât de mult aș fi ținut la el, fără acordul fiicei mele”

Andreea Marin şi soțul ei, Tuncay Öztürk, s-au cunoscut pentru prima dată, în 2012, în perioada în care vedeta era căsătorită şi se recupera după o operaţie la coloană, în Turcia. Deşi inițial au anunţat, că se vor rezuma la o simplă amiciţie, dragostea lor a culminat cu o căsnicie.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest