Task-ul zilei la Dragoste fără secrete: "Cine nu munceşte, nici sa nu mănânce"

 

Frumoasa prezentatoare de la "Dragoste fără secrete" le-a dezvăluit concurenţilor task-ul zilei de astăzi! Se pare că toate cuplurile trebuie să îsi câştige mâncarea de astăzi, prin muncă.

Fiecare cuplu a fost atribuit altui cuplu. Narcisa şi Cosmin trebuie să meargă în apartamentul lui Cătălin şi Carmen pentru a-şi servi gazdele cum se cuvine. Iar în funcţie de serviciile prestate, vor primi mâncare pe măsură. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cuplul Oana şi Laurenţiu, care vor fi "servitorii" lui Edith şi Ali. Iar Edith şi Ali, vor încerca să îsi câştige pâinea în casa lui Cosmin şi Narcisa.

O adevărată aventură pentru toate cuplurile. Nu trebuie pierdut din vedere faptul că şi cei care vor fi gazdele, vor avea o sarcină importantă de făcut. Acea de a le găti, celor care le-au făcut treburile casnice. Un win-win, iar în funcţie de cât de satisfăcătoare sunt rezultatele, fiecare va avea ceva de câştigat.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest