Tatăl Cristinei Pucean, victima sistemului! I-a fost amputat al doilea picior din cauza unei erori medicale: „Ne-au spus că este bine”

 
+2 click pentru
galerie

Cristina Pucean este devastată de durere. După moartea nepoțelului ei într-un incendiu înfiorător, dansatoarea lui Florin Salam trece, din nou, prin momente greu de îndurat. Tatălui ei i-a fost amputat și cel de-al doilea picior, din cauza unei erori medicale.

Cristina Pucean duce pe umeri o suferință greu de imaginat! Celebra dansatoare a dezvăluit pentru Antena Stars că tatăl ei a rămas și fără cel de-al doilea picior, după ce cadrele medicale au mințit-o că operația a fost un succes. La câteva zile, după ce starea de sănătate a părintelui său s-a agravat, medicii spitalului unde a suferit intervenția chirurgicală i-a recomandat Cristinei să îl mute într-o altă unitate medicală pentru a-l salva, chiar dacă vedeta plătise bani grei înainte. 

„Îi apăruse o mică bubă la un deget. Am chemat de câteva ori ambulanța, l-am dus la spitalul de stat, l-au dat afară după ce l-au controlat pentru că au spus că nu e caz de moarte. A trecut timpul și la un moment dat când l-am dus, l-am dus pe picioare și acolo ne-au luat foarte mulți bani, m-am împrumutat și toate cele. Și l-am luat mai rău decât l-am dus. Ne-a spus că o să îi facă procedură pe picior, angioplastie ca să nu mai fie nevoie să îi taie piciorul. Ne-au spus că totul este bine, că a reușit operația, dar de fapt el dăduse în alte probleme. Făcuse blocaj de rinichi și trebuia să îi facem dializă și toate cele. Ei când au văzut că se agravează situația lui, ne-au pus să îl luam de acolo și să îl ducem la alt spital, după ce dădusem foarte mulți bani.” a spus Cristina Pucean.

Cristina Pucean l-a mutat de urgență pe părintele său într-un alt spital, iar după ce au facut investigații amănunțite, medicii s-au văzut nevoiți să îi amputeze și cel de-al doilea picior.

„L-au pus cât de cât pe picioare, l-au stabilizat, apoi ne-au spus că trebuie să îi taie piciorul. Am găsit un doctor foarte bun și ne-a ajutat și uite că tati acum trăiește chiar dacă nu mai are ambele picioare, și-a revenit.” a mai spus dansatoarea lui Florin Salam.

Starea de sănătate a tatălui său este mai bună, însă nu se poate spune același lucru și despre moral. Cristina Pucean a mărturisit că părintele ei nu știa că avea să îi fie amputat și cel de-al doilea picior, iar în momentul în care a vazut a trăit un șoc.

“În prima săptămână nu a fost, delira și spunea că l-am făcut o legumă, că el știa că o să îi taie doar degetele și după ce s-a văzut cu piciorul amputat mi-a spus că am călcat ordinele, plângea non-stop și spynea că nu mai este om și că nu se mai poate mișca, dar ușor, ușor, am fost lângă el, l-am sprijinit și acum și-a revenit.” a mai dezvăluit artista, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest