Tatăl lui Răzvan Ciobanu, intervenţie chirurgicală pe cord deschis!

 

Laura Vicol a făcut nişte dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl lui Răzvan Ciobanu. Cea mai bună prietenă a designerului a scos la iveală detalii neştiute, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos.

Laura Vico a povestit că durerea prin care trece părinţii regretatului designer este de nedescris, mai ales că era şi singurul copil. Se pare că lucrurile se pot înrăutăţi, pentru că tatăl lui Răzvan Ciobanu are grave probleme cu inima, acesta fiind operat pe cord deschis cu câţiva ani în urmă.

„Vorbesc zilnic la telefon cu ei. Jumătate din convorbire plângem. Sunt distruși, plâng mereu. Sunt niște părinți distruși, care și-au îngropat singurul copil. Nu există cuvinte care să descrie tragedia prin care trece această familie.

Pentru ei, Răzvan era doar copilul lor. Și atât! Răzvan i-a ținut departe de viața lui, de răutățile și bârfele din showbiz. Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis” a spus Laura Vicol la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest