Te doare capul și nu știi cum să tratezi durerea fără medicamente? Încearcă aceste poziții de yoga care fac minuni

 
+4 click pentru
galerie

Durerea de cap este una dintre cele mai chinuitoare dureri și aproape toată lumea apelează la medicamente pentru a o reduce.

Din păcate, chiar dacă te simți bine în scurt timp, medicamentele îți afectează celelalte părți ale corpului, în special stomacul, așa că nu trebuie să faci un obicei ca să scapi de durerea de cap cu pastile.

Din cauza stresului, a temperaturilor scăzute sau dacă nu dormi suficient, durerile de cap apar atunci când nu te aștepți. Yoga ar putea fi răspunsul pentru durerile tale, care să te scape în cel mai scurt timp de chinuitoarea durere.

Există anumite poziții care te pot relaxa, așa că ar fi bine să le încerci și tu.

Piciorul ridicat
Această poziție te poate ajuta să reduci imediat durerea și tensiunea musculară din cauza circulației deficitare a sângelui. Tot ce ai nevoie este un perete de care să te ții cu mâna și să ridici, râd pe rând picioarele. Stai în această poziție câteva minute și respiră adânc. Oprește-te atunci când durerea începe să scadă..

Stai pe marginea unui scaun și ridică brațele pe lângă capul tău.
Apucă încheietura dreaptă cu mâna stângă, respiră și trage încet brațele și încheietura mâinii drepte cu mâna stângă și invers.Apleacă-te cu mâna ridicată în stânga și apoi în dreapta.

Sursa: healthdigezt.com

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest