Te-ai fi gândit la aşa ceva? Ce spune forma posteriorului tău despre personalitatea ta

 

Forma posteriorului indică anumite caracteristici legate de forma fizică a unei persoane, în funcţie de mărime şi formă, se poate observa uşor dacă cineva face sau nu mişcare. Cu siguranţă că nu te gândit până acum la faptul că forma posteriorului tău poate spune ceva despre personalitatea ta.

Surprinzătoare ori doar amuzantă, această informație a fost dezbătută și în cadrul studiilor de specialitate. Spre exemplu, cercetătorii ruși au ajuns la concluzia că femeile cu fundul mic și rotund sunt active din punct de vedere sexual, materialiste și critice la adresă celorlalți, în timp ce bărbații cu fundul bine lucrat la sală sunt puternici și insistenți, conform site-ului divahair.ro.

Cum este personalitatea ta în funcţie de forma posteriorului

Posteriorul în formă de „V" - bombat în partea de sus, dar „subtiat" la bază 

Femei 

Femeile care au formă fundului în „V" sunt atente la sănătatea lor, așa că acordă importantă stilului de viață. Ele oferă de multe ori impresia că sunt obsedate să controleze totul în jurul lor. Țintesc curajoase obiective înalte și nu se tem să lupte pentru ceea ce își doresc de la viață. 

Bărbați

Reprezentanților sexului opus care au posteriorul sub această formă nu le place să iasă în evidența, ci preferă să se piardă în mulțime. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu pot să îi surprindă pe cei din jur cu calitățile lor. Un astfel de bărbat obișnuiește să investească timp și răbdare în pasiunile lui, așa că și-ar putea neglija deseori iubită. 

Posteriorul pătrat - fesele au aceeași dimensiune și formă din talie până la coapse

Femei 

Femeia care are posteriorul pătrat este focusată pe succesul ei, indiferent de domeniul despre care este vorba. Ea nu se abate de la principiile ei și nu îi place să recurgă la compromisuri în viață. Este rezervată atunci când vine vorba despre viața ei personală și nu are obiceiul să se împrietenească cu prea multe persoane. 

Bărbați 

Acești bărbați acordă multă atenție modului în care arată și nu refuză să petreacă multe ore la sală de forță. Deși aspectul lor nu sugerează acest lucru, în interior sunt sensibili, așa că se atașează cu ușurință de cei din jur. Partenera lor se poate consideră norocoasă pentru că ei sunt extrem de iubitori. 

Posteriorul rotund - fesele sunt bombate și ferme 

Femei 

Aceste femei sunt sociabile, amuzante și dornice de aventuri. Ele sunt deschise la minte, așa că răspund afirmativ la multe propuneri care ar putea să le scoată din starea de monotonie bine instalată în viața lor. Ele obișnuiesc să petreacă mult timp în compania prietenilor și nu refuză ocazia să se ducă la vreo petrecere. 

Bărbați 

Forma rotundă indică un bărbat plin de viață, spontan și prietenos. El se bucură de success în rândul reprezentanțelor sexului frumos, așa că nu se poate plânge că nu are admiratoare. De asemenea, obișnuiește să se bucure de toate lucrurile pe care i le oferă viață și nu refuză invitațiile într-un bar ori într-un club. 

Posteriorul în formă de inimă - îngust în dreptul taliei, dar „plin" în zonă coapselor 

Femei 

Femeile care au fesele în formă de inimă sunt pretențioase, având standarde înalte în viață, și încrezătoare în atuurile lor. Poate de aceea nu au prea mulți prieteni în jurul lor. Ele sunt obișnuite să obțină cu ușurință ceea ce își doresc, așa că nu își fac probleme în acest sens. 

Bărbați 

Nici bărbatul care au posteriorul în formă de inimă nu este ușor de mulțumit în viață. El este amuzant, sociabilisi afemeiat. Trece de la o cucerire la altă fără prea multe remușcări de natură sentimentală. Femeile îl acuza că este misogin, iar bărbații că este fals, însă cei care îl cunosc cu adevărat știu că este o persoană generoasă, care îi ajută pe cei dragi atunci când au nevoie.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest