Te-ai pensat prea mult, iar acum nu îţi mai cresc sprâncenele? Modalitățile naturale care le regenerează rapid

 

Sprâncenele sunt unul dintre elementele cele mai importante ale feţei, pentru că pot schimba radical forma acesteia, în bine sau în rău. O formă nepotrivită te va dezavantaja, însă una aleasă corect, îţi poate lumina întregul ten.

Sprâncenele groase pot fi aranjate în orice fel, însă dacă le ai subţiri, este ceva mai greu, mai ales dacă le-ai pensat greşit. Dacă ai această problemă nu te îngrijora, căci le poţi revitaliza eficient şi foarte simplu.

Ulei de ricin

Este una dintre cele mai uzate căi de atac pentru creșterea sprâncenelor. Acest remediu ieftin este ușor de utilizat: pun un pic de ulei pe arătător și aplică-l pe sprâncene înainte de a merge la culcare. A două zi dimineață, poţi spăla zona. Vei vedea schimbări în 3-4 săptămâni. 

Vaselină

Vaselină este o altă modalitate de a acceleră creșterea sprâncenelor. Aplică o cantitate mică de 3-4 ori pe zi.

Ulei de cocos

Pentru a obține sprâncene mai groase poţi folosi ulei de nucă de cocos. El accelerează procesul de creștere a părului. Aplică-l direct pe sprâncene și lasă-l să acționeze peste noapte.

Suc de ceapă

Aplică suc proaspăt de ceapă pe sprâncene pentru a stimula creșterea unor fire noi. Clăteşte-te bine cu apă după o oră. Ceapă conține o cantitate mare de sulf, care stimulează circulația sanguină. 

Apă

Apa este bună pentru starea generală de sănătate. Acesta ajută la eliminarea tuturor substanțelor toxice din organism prin urină. Bea cel puțin 8-10 pahare cu apa în fiecare zi.

Masaj

Masarea sprâncenelor este o modalitate foarte bună de a îmbunătăți creșterea firelor de păr. Masează zona din jurul sprâncenelor cu ulei de măsline timp de 5 minute pe zi. Acest lucru va crește circulația sângelui în acea zonă și vei vedea în curând rezultate pozitive.

Aloe Vera

Pensarea exagerată este unul dintre motivele pentru care sprâncenele tale cresc greu. O soluție pentru a stimula creșterea lor este aloe vera. Rupe o frunză și masează cu gel sprâncenele. 

Lapte

Aplică lapte pe o dischetă demachiantă și masează sprâncenele înainte culcare. Lapte va hrăni sprâncenele și va ajută la creșterea lor. Vei vedea o schimbare remarcabilă. 

Vitaminele B și D

Mănâncă alimente bogate în vitamine B și D pentru a îmbunătăți creșterea părului. Această va contribui la creșterea genelor și a sprâncenelor.

Evită suprapensatul și cremele

Când acoperi fața cu o cremă sau o loțiune aplici și pe sprâncene. Acest lucru trebuie evitat pentru că substanțele chimice existențe în produs pot afecta foliculii de păr și să stopeze creșterea. Elimină crema cu un tampon de vată, dar mai bine ocoleşte zona sprâncenelor atunci când foloseşti produse de îngrijire a feței. 

Atenţie! Nu utiliz ulei de mentă pe sprâncene!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest