Toate vedetele din showbiz sunt prezente la Revelionul Antenei Stars!

 
+8 click pentru
galerie

Irina Cordoneanu, Adriana Bahmuţeanu, Oana Turcu, Cristi Brancu, Mihai Morar, Rocsana Marcu, Florentina Fântănaru, Raru, Răzvan Botezatu, Maria Simion, Andra Trandaş, Camelia Pătrăşcanu, adică prezentatorii Antenei Stars, îi invită pe telespectatori, în noaptea dintre ani, la cea mai mare peterecere: Revelionul Antena Stars!

Alături de ei, platoul de filmare va fi neîncăpător pentru alte staruri din show-biz, care vor aduce românilor cea mai bună muzică de petrecere, hohote de râs, dar şi un concurs inedit între două echipe de vedete. Căpitanii lor, Rică Răducanu şi Serghei Mizil, vor face un spectacol total, o adevărată nebunie la Revelionul Antenei Stars, iar prezentatorii serii vor fi Irina Cordoneanu şi Raru.

“Este cel mai frumos Revelion pe care l-am trăit de când am ales să fac parte din echipa Intact Media Group, adică din 2008 , iar sintagma “star” ne-a “contaminat” pe toţi: totul a fost lumină, strălucire, culoare. N-am avut cerul înstelat deasupra noastră pentru că ne aflam într-un platoul de televizune, dar fiecare dintre cei prezenţi la “Revelionul Antenei Stars” a ştiut că steluţa lui norocoasă e acolo, la trecerea dintre ani. Am simţit prietenia mai mult ca oricând, iar această petrecere este una între prieteni şi nu între oameni de televiziune şi invitaţi celebri”, spune Irina Cordoneanu.

Un moment special al Revelionului Antenei Stars va fi acela în care vedetele staţiei vor interpreta, împreună, un imn special. Cum s-au descurcat prezentatorii, dar şi cum vor paşi ei în anul 2014, telespectatorii afla vor în seara de Revelion, de la ora 23.45, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest