Totul despre pariurile sportive

 

Cine nu pariază la diverse case de pariuri, nu câștigă. Indiferent de ce echipe de fotbal vorbim, pariurile sportive la case de pariuri online reprezintă o temă despre care este bine să aflați informații utile.

Oricât de mică ar fi o echipă, parierea pe sau contra ei te ajută să dai mai multă emoție evenimentului. Prin urmare, pariind promovezi sportul.

Imaginați-vă că joacă echipa voastră preferată și credeți în victoria ei. Nu știți cum să pariați și ce tipuri de pariuri există? Știți câteva informații despre pariuri online simple sau combinate, dar nu știți care este diferența dintre ele? Nu vă faceți griji, în acest articol veți primi răspunsurile pe care le doriți.

Tipuri de pariuri online

- Simple

- Combinate

- Încrucișate

- Sistem 15 pariuri

- Pariuri live sau pariuri în direct

Cele mai comune tipuri de pariuri sunt: simple, combinate și încrucișate. În continuare veți afla informații despre fiecare pariu în parte, despre case de pariuri legale din România, despre ponturi pariuri, etc.

Pariuri simple

După cum indică și numele lor, sunt cele mai simple pariuri care se fac la case de pariuri sportive. Este vorba despre pariuri în care banii se joacă la un singur eveniment. Este foarte ușor. Se pariază pe succesul unei echipe sau pe înfrângerea sa.

Dacă rezultatul final coincide cu pronosticul realizat, pariorii vor câștiga pariul, iar câștigul obținut va fi rezultatul multiplicării cotei de către cantitatea pariată.

Dacă, de exemplu, se pariază 15€, cota este de 2.00, câștigul va fi 15€x2.00=30.

Acest tip de pariuri sunt ideale pentru începători, deoarece pariorii nu trebuie să aibă prea multe cunoștințe. Nu trebuie să se chinuie foarte mult pentru a paria la case de pariuri licențiate.


 

Pariuri combinate

În cazul pariurilor combinate, se realizează două sau mai multe pronosticuri în același pariu, fără ca aceste evenimente să aparțină neaparat aceluiași sport.

Pentru câștigarea pariului va fi necesar ca toate pronosticurile realizate să coincidă cu rezultatul final.

Dacă un parior pur și simplu a nimerit un pronostic pentru un eveniment, câștigul lui va fi zero.

Dacă acesta nimerește toate pronosticurile și câștigă pariul, câștigurile sale vor fi mult mai mari decât în cazul pariurilor simple. Se întâmplă acest lucru deoarece rezultatul va multiplica cantitatea pariată de către toate cotele selecționate.

Dacă o persoană pariază pe două partide 15€, cota la prima e 2.00, la cea de-a doua e 2.5, câștigul va fi 15€ x 2.0 x 2.5 = 75€

Dacă echipele pe care s-a pariat pierd, nu va exista niciun câștig.

În plus, dacă în loc de un pariu combinat, pariorul ar fi realizat două simple, câștigurile sale ar fi (15 x 2.0) + (15 x 2.5) = 67.5€. După cum deja am spus, câștigul obținut ar fi fost mai mic.

Care pariuri sunt mai bune, cele simple sau combinate?

Ca în cazul oricărui pariu, totul depinde de cunoștințele pe care cei care pariază le au despre echipe și jocul lor, adică, de cât de pregătiți sunt.

Dacă sunteți începători în pariuri sportive, este indicat să faceți pariuri simple la case de pariuri recomandate. Făcând astfel de pariuri nu vă veți îmbogăți, dar riscul este mult mai mic. Câștigul sau pierderea depinde doar de un singur eveniment.

Dacă știți exact ceea ce faceți, aveți experiență, încercați pariurile combinate. Nu trebuie să fiți experți în toate sporturile și echipele din lume. Este suficient să cunoșteți foarte bine sportul pe care pariați.

Imaginați-vă o partidă de fotbal, faceți un pariu combinat cu patru evenimente ale acestui sport. Este posibil să aveți noroc. Riscul acestui tip de pariuri este mult mai mare, având în vedere că ceea ce câștigați nu depinde de un singur rezultat, ci de un ansamblu. Cu cât este mai mare riscul, cu atât este mai mare câștigul.

Pariuri încrucișate

În cazul pariurilor încrucișate, casele de pariuri acționează ca simpli intermediari între utilizatori. În cazul acestui tip de pariuri, pariorii sunt cei care creează cotele. Utilizatorii care pariază pentru se pun de acord cu cei care pariază contra, încrucișând astfel pariurile lor.

Sistem de 15 pariuri

În acest caz se face un pronostic pentru 14 partide de fotbal, astfel că se alege dintre trei posibile rezultate: o echipă câștigă, pierde sau face egal.

Pe lângă cele 14 partide cu pronosticuri simple există încă o partidă, cea de-a 15-a, în care trebuie făcut un pronostic cu rezultatul acelei partide. Când se face un astfel de pronostic se pariază pe faptul că echipa respectivă va înscrie 3 sau mai multe goluri.

După cum se poate observa, există diverse tipuri de pariuri online. Pentru a afla mai multe despre ele, de case de pariuri din România, despre top case de pariuri, este suficient să intrați pe 10pariuri.ro.

Pe acest site veți afla despre cea mai bună casă de pariuri, despre bonusuri case de pariuri, biletul zilei.

De asemenea, aici veți afla despre casa Betano și bonusul betano. Așa că, intrați, informați-vă și pariați.


 


 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest