Trădare pe „Insula Iubirii”! Prima ceremonie a focului a luat sfârşit cu o despărţire! Denisa i-a spus adio lui Adrian VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Pentru prima dată în reality show-ului „Insula Iubirii”, un concurent a picat în ispita în mai puţin de 5 ore. Nici nu l-a lăsat bine pe Adrian cu ispita Maria, că Denisa a fost înşelată de acesta. După prima ceremonie a focului, concurenta i-a spus adio şi a aruncat brăţara în foc.

Adrian a uitat-o cu desăvârşire pe Denisa şi a dezvăluit că în relaţia cu aceasta se instaurase monotonia, motiv pentru care a înşelat-o cu o aşa uşurinţa cu ispita Maria. Se pare, că în viziunea Denisei lucrurile nu stăteau chiar aşa. Concurenta a povestit că relaţia mergea foarte bine şi că aveau planuri mari, chiar de a întemeia o familie împreună.

"Multe minciuni, pe care nu mă aşteptam să le aud din partea lui. Că eu îl călăresc, că nu îi place când îl iau în braţe, dar când dormim, el de ce vine să mă ia în braţe? Când stăm în pat împreună de ce dormim, mă ia în braţe? Nu dormim fund în fund şi noapte bună. Nu era o atitudine rece. Cum poţi să spui că este monotonie când tu înainte să vii aici îi spui că vrei s-o ceri de soţie când veniţi acasă? I-am văzut atitudinea. Are atitudinea de cuceritor. A venit aici să facă întrecere cu ispitele. Am primit toate explicaţiile. Nu regret că m-am despărţit de el. Puteţi să îi transmiteţi că e un om liber şi poate să facă ce vrea cu viaţa lui. Fără niciun regret. Trebuie să aduci undeva o persoană, să o umileşti, ca să-i spui că este monotonie? Nu! Putea să-mi spună chestia asta acasă, nu era nevoie să mă umilească în faţa tuturor. Nu mă aşteptam.", a spus Denisa la prima ceremonie din cadrul emisiunii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest