Tratament de trei măști care-ți vor face chipul ca al unui înger! Ingredientul principal costă 1 RON

 

Dacă visezi la un chip fără imperfecțiuni, există un tratament bazat pe măști de față cu bicarbonat de sodiu.

Noi ți-am pregătit un tratament alternativ de măști de față care să-ți facă pielea hidratată, strălucitoare și să înlăture impuritățile cu care ia contact zi de zi. Acest tratament este compus din trei măști cu preparare rapidă.

Pentru a avea rezultate optime, te sfătuim să aplici fiecare mască o dată pe săptămână timp de o lună, în ritm: o zi da, o zi nu. De exemplu, într-o săptămână, ar trebui să folosești măștile astfel: luni, miercuri, vineri.

1. Bicarbonat de sodiu și apă - amestecă bicarbonat de sodiu cu apă în cantități potrivite pentru formarea unei paste. Aplică pe față după ce o clătești cu apă călduță și fă mișcări circulare. Așteaptă să acționeze apoi clătește-ți fața din nou.

2. Bicarbonat de sodiu și lămâie - Amestecă 2 linguri cu zahăr granulat brun și 2 linguri de bicarbonat de sodiu, apoi adaugă 1/4 cană de zeamă de lămâie. După ce amesteci bine, aplică mixtura pe fața umedă. Așteaptă zece minute, apoi clătește cu apă călduță.

3. Bicarbonat de sodiu și ulei de cocos - Amestecă cantități egale de ulei de cocos și bicarbonat de sodiu până obții o compoziție omogenă. Aplică direct pe față și după câteva minute clătește-te cu apă călduță.

A.C.
Sursă: House of Health


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest