Tratează infecțiile urechii în numai 24 de ore. Scapă de durere cu ingredientele pe care le ai în casă

 

Infecțiile de la nivelul urechii cauzează dureri ascuțite și îți pot schimba complet dispoziția și relația cu cei din jur.

Sunt multe situații care cauzează infecții ale urechii, incluzând carii, o acumulare exagerată de ceară, amigdalită, precum și infecții ale sinusurilor.

Cea mai frecventă cauză este, însă, otita medie acută, care este un tip de infecție a urechii medii, iar un drum până la farmacie este inevitabil pentru a nu se agrava situația.

Dacă nu ai o farmacie pe aproape și durerea persistă, trebuie să mergi de urgență la bucătărie, pentru a lua unul dintre cele două lucruri pe care sigur le ai în casă.

Pune o cană de sare sau de orez într-o tigaie și ține conținutul la foc mic, timp de câteva minute. Pune apoi conținutul într-o pânză, pe care o legi la capăt. Cât timp este cald, pune pânza pe ureche timp de cinci minute.

Ia doi căței de usturoi și amestecă-i cu două linguri de muștar sau ulei de susan la foc mic, până se închid puțin la culoare. Se strecoară și se picură soluția în urechea infectată.  Dacă vrei să accelerezi vindecarea, mănâncă și doi, trei căței de usturoi crud în fiecare zi.

Bagă la cuptorul cu microunde o ceapă tăiată în două pentru două minute. Lasă să se răcească și folosesște sucul obținut ca picături pentru urechea infectată.

Sursa: stethnews.com

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest