Trei remedii naturale cu care poţi să scapi de infecţiile oculare! Au acelaşi efect ca medicamentele

 

Infecţiile oculare par neînsemnate atunci când te gândeşti la ele, dar atunci când trăieşti inflamaţia pe pielea ta, ai face orice să te vindeci.

Conform secretele.com, conjunctivita, urcioarele şi salzioanele sunt infecţii oculare foarte contagioase, cu simptome şi urmări neplăcute. Pentru a ţine sub control infecţiile, medicii au recomandat regula picăturilor oculare şi unguente cu antibiotic, chiar dacă multe cazuri grave necesită operaţie.
Cu toate astea, există şi remedii naturale prin care infecţiile oculare pot fi prevenite sau vindecate.

Primele măsuri pe care trebuie să le iei sunt următoarele: evită machiajul şi lentilele de contact până la vindecarea completă a ochiului. Nu atnge şi nu freca zona cu mâinile. Uite mai jos o listă cu remedii naturale care funcţionează:

Comprese calde: aplică zilnic comprese călduţe peste pleoapele închise de 3-6 ori pe zi şi lasă-le se acţioneze cel mult zece minute.

Miere: adaugă o parte de miere naturală la o parte de apă, amestecă bine şi aplică amestecul pe zona inflamată cu un disc steril din bumbac. Procedeul trebuie repetat de 2-3 ori pe zi

Apă cu sare: pune o jumătate de lingură de sare cu granulaţie fină la o cană de apă fiartă şi răcită. Amestecă până la omogenizare şi clăteşte-ţi ochii de 3-4 ori pe zi cu soluţia obţinută.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest