Trei remedii naturale cu care scapi cât ai clipi de durerile de genunchi! Uită de pastile și de tratamente scumpe

 

Durerea de genunchi este o afecțiune chinuitoare pentru toată lumea și care se datorează uzurii contante și ruperii articulației genunchiului.

De cele mai multe ori, această durere este resimțită de către persoanele în vârstă, însă și copiii și adulții tineri o pot simți, iar femeie sunt mai vulnerabile la astfel de dureri decât bărbații.

Alte cauze comune pot include leziuni ale ligamentelor, fracturi, dar și leziuni ale meniscului, artrită și boli cronice și trebuie să luați imediat măsuri de îndată ce experimentați o durere.

Iată trei metode naturale cu care scapi cât ai zice pește de această durere:

1. Sarea Epsom
.
Sulfatul de magneziu, cunoscut şi sub numele de săruri Epsom, se foloseşte pe scară largă pentru “tratarea” anumitor afecţiuni acasă, de la reducerea stresului, la calmarea durerilor şi catifelarea pielii. Adaugă 1/2 de ceașcă de sare Epsom în cadă, amestecă bine apaa și ține genunchiul afectat în soluție pentru cel puțin 15 minute.

2. Ghimbirul

Zdobește o bucată mică de rădăcină de ghimbir proaspăt, adaugă la o cană cu apă și fierbe timp de 10 minute. Stresoară și adaugă miere și puțin suc de lămâie. Se beau două-trei cești pe zi, până când durerea dispare.
De asemenea, se poate masa genunchiul cu ulei de ghimbir de două sau trei ori pe zi până când dispare durerea.

3. Lămâie

Taie 1-2 lămâi în bucăți mici, pune-le într-un tifon de bumbac și înmoaie în ulei de susan cald. Se pune pânza pe genunchiul afectat timp de cel puțin 5-10 minute. Fă acest lucru de cel puțin două ori pe zi, până când durerea dispare.

Sursa: 1mhealthtips.com/3

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest