Tristan Tate, hărțuit de o bombă sexy! Și-a tatuat numele lui și pretinde că îi este iubită! VIDEO

 

Tristan Tate este hărțuit de o bombă sexy! Ciudat, dar adevărat! Fostul Biancăi Drăgușanu este terorizat de o domnișoară care și-a tatuat numele lui pe corp și care pretinde că îi este iubită!

S-a spus ca fostul iubit al Biancăi Drăgușanu ar fi îndrăgostit de o bombă sexy, iar că relația lor ar fi una destul de serioasă. Adevărul este, însă, cu totul altul. Spunem asta pentru că Tristan Tate a făcut lumină în ceea ce privește viața lui amoroasă.

L-a dat peste cap bruneta cu forme apetisante sau nu?

După ce diva s-a lăudat că ar trăi în luxul lui Tristan și s-a fotografiat în ipostaze fierbinți, în piscina bogătașului. Ba chiar, i-a și arătat cât de mult îl iubește și și-a tatuat numele lui pe spate, fostul Biancăi Drăgușanu a răbufnit!

„La piscina mea sunt invitați tot felul de oameni. Atât fete, cât și băieți. Dar asta nu înseamnă că toate fetele care au poze la mine în piscină formează și un cuplu cu mine!” a spus Tristan Tate.

Tristan Tate a ținut să clarifice care este, de fapt, relația pe care a avut-o cu tânăra: „A fost angajata mea doar că, între timp, a devenit obsedată de mine, ba mai mult, și-a tatuat numele” a scris Tristan Tate pe contul său de instagram.

Terorizat de bomba sexy, celebrul milionar a luat o decizie extremă și a concediat-o!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest