Tristeţe fără margini în casa Denisei Răducu! Ce gest impresionant a făcut tatăl ei „Nu ne putem despărţi aşa uşor” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Denisa Răducu încă trăieşte în amintirea tuturor. Recent, în casa regretatei artiste au avut loc scene, cu adevărat, impresionante. În exclusivitate pentru Antena Stars, Emilian Răducu, tatăl cântăreţei a povestit cu lux de amănunte ce anume s-a întâmplat.

Denisa Răducu a trecut în nefiinţă, la numai 27 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. În urma ei a lăsat o mulţime de suflete îndurerate, care se gândesc clipă de clipă la aceasta. Printre cei extrem de afectaţi de veste sunt şi cei care au apreciat-o şi iubit-o pentru abilităţile artistice. Motiv pentru care, câţiva dintre fanii acesteia şi-au făcut apariţia în faţa casei unde a trăit, pentru a vorbi cu părinţii săi. Totodată, mulţi dintre aceştia au mers la mormântul ei, unde au aprins o lumânare şi s-au rugat pentru sufletul ei.

Tatăl Denisei Răducu a vorbit despre gesturile pe care le-au făcut admiratorii pentru artistă. Acesta a menţionat faptul că este împlinit să ştie că nu a fost dată uitării. Totodată, Emilian Răducu a spus că a oferit fiecărui fan, câte o atenţie: o fotografie sau haine, dar nimic preţios pentru familie.

„Nu este săptămână să nu vină. Şi săptămâna trecută au venit nişte băieţi, nişte fete şi la mormânt. Au trecut şi pe acasă, au făcut nişte fotografii. I-am invitat înăuntru, au văzut camera ei, lucruri din astea... Nişte fotografii, le-am mai dat şi fotografiile pe care le-am mai avut pe acasă. (...) Bucuria nu este în sensul bun al cuvântului, dar faptul că nu este dată uitării e un lucru. E ceva, deci contează foarte mult treaba asta. Asta înseamnă că nu a fost o fată care să nu fie iubită sau să aibă altfel de probleme cu cei care o îndrăgeau.(...) Am mai dat ce-am mai avut, în general fotografii, am mai dat din tricouri. Ce pot să dau, dau. Ce ţine de ea ca persoană şi de noi ca familie, vă daţi seama că nu putem să ne despărţim aşa uşor.” a mărturisit tatăl Denisei Răducu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest