Truc excelent şi delicios pentru albirea eficientă dinţilor - bea un ceai cu lapte

 

Anumiţi oameni preferă să adauge lapte în ceai, pentru un plus de aromă sau dacă se potriveşte cu tipul frunzelor de ceai alese. Alţii, însă, consideră total bizară această combinaţie.

Cu toate acestea, cu siguranţă nu te-ai gândit până acum la faptul că aceste două ingrediente pot fi utilizate pe post de tratament de înfrumusețare. Un strop de lapte în ceai poate ajută la albirea dinților, potrivit unui studiu publicat în Jurnalul Internațional de Igiena Dentară (The Internațional Journal of Dental Hygiene), conform site-ului secretele.com.

Unii cercetători susțin că această combinație este mult mai puternică decât pastele de dinți cu înălbitori chimici, concepute special pentru a-ți conferi zilnic un zâmbet luminos. 

Laptele conține o proteină numită caseină. Această formează legături chimice cu tanina, un ingredient responsabil pentru apariția petelor închise de pe dinți, așa că împiedică pătarea danturii. Acest tratament de înălbire are inclusiv un gust plăcut, întrucât aroma ceaiului îmbogățit cu lapte este deosebit de agreabilă. 

Așadar, pentru a beneficia din plin de acest tratament, urmează-l timp de 21 de zile. Combină 200 de ml de ceai, cu 50 de ml de lapte și consumă acest amestec în fiecare dimineață după ce ai servit micul dejun.

Ai grijă să îţi clăteşti bine cavitatea bucală în timpul consumului!

Foto: pearloftea.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest