Trucuri utile: cum să alegi cea mai rapidă coadă la supermarket

 

Ți s-a întâmplat ca toate celelalte cozi de la casele de marcat din supermarket-uri să se miște mai repede decât coada la care stai tu?

Cu siguranța răspunsul este da! Așa că oamenii de știință îți sar în ajutor. Ei au descoperit că nu întotdeauna coada cea mai scurtă “merge” cel mai repede.

Dacă eviţi persoanele care au coşul plin şi alegi coada la care se află câţiva oameni cu puţine cumpărături, nu este tocmai cea mai bună idee.

Iată cum să alegi cea mai bună coadă!

Alege un casier femeie, deoarece casierele sunt mai eficiente decât bărbaţii.

Dar stai la coada cu cei mai mulți bărbați. Aceștia își pierd răbdarea mai repede decât femeile și adeseori vor renunța, vor lăsa coșul de cumpăraturi jos și vor pleca.

Alege coada din partea stângă în loc de cea din dreapta. Majoritatea oamenilor sunt dreptaci și pornesc spre dreapta din instinct. Adeseori casa de marcat din partea stângă va avea mai puțini oameni la coadă.

Acolo unde este posibil, alătură-te cozii casei de marcat cu plata cash. De obicei, acestea se mișcă mai repede decât casele care acceptă și plata cu cardul.

Dacă ai de ales din trei case de marcat, nu te poziționa la cea din mijloc. Sunt șanse mai mari ca cele laterale să se miște mai repede.

Observă ce cumpără oamenii din faţa ta. Dacă au foarte multe produse de acelaşi fel, atunci lucrurile se vor mişca mai repede decât dacă toate produsele sunt diferite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest