Trucurile pentru a obține sprâncenele perfecte. Vei arăta ca o divă, fără prea mult efort

 
+2 click pentru
galerie

Sprâncenele frumoase și perfect aranjate sunt întotdeauna în trend, însă multe femei nu reușesc să le mențină mereu într-o stare impecabilă.

Pentru că schimbă radical fizionomia feței, trebuie să ai mereu grijă să arate exact așa cum sunt făcute la salon, fără să dai o avere. Principalul scop al unor sprâncene perfecte este să le dai o formă cât se poate de naturală. care să nu pară de la o poștă retușate, căci sunt destule cazuri în care femeile s-au urâțit din cauza unor tatuaje nereușite.

Dacă vrei să ai sprâncenele fără cusur, poți apela la un salon de tatuaj, dar numai după ce te interesezi de servicii și de cât de mulțumite au fost alte cliente. Nu ar fi rău nici să vezi niște fotografii cu ”înainte” și ”după” înainte ca să te decizi.

De asemenea, poți încerca tehnica de implant fir cu fir  în zonele în care ai fire lipsă. În al doilea rând, grosimea sprâncenelor este foarte importantă pentru a da armonie chipului, iar dacă ai scăpat prea mult penseta în ele, poți încerca în fiecare seară să le masezi cu ulei de ricin.

Cu ajutorul unui creion sau a unei pensule de machiaj, găsește forma perfectă a sprâncenelor tale și identifică cele trei puncte, iar apoi îndepărtează firele în exces cu penseta.

După ce ai terminat aceste proceduri, treci la umplerea sprâncenelor cu ajutorul fardului special de sprâncene și a unei pensule cu unghi. Mare atenție la culoarea folosită, să nu fie mai închisă sau deschisă decât culoarea sprâncenelor tale, iar pentru o definire perfectă, trasează și puțin corector în jurul lor, informează brightside.me.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest